2013. december 28., szombat

Így színes a világ és BUÉK



Így az ünnepek alatt nem nagyon írogatok, elnézést érte, biztos sokan vannak, akiknek épp most lenne idejük olvasni. Legalábbis azt gondolom az alapján, mennyien nézik úgy is naponta a blogot, hogy már jó ideje nem született új bejegyzés. Nagy köszönet érte! Mint ahogy a sok-sok visszajelzésért, hozzászólásért is, amiből azt gondolom, igen, fontos, hogy írjunk, beszéljünk, beszélgessünk az autizmusból.
Az én 2013-as évemben meghatározó szerep jutott ennek a blognak, alig akarom elhinni, hogy csak májusban indult (jó, jó, nem a nulláról). A mellett, hogy talán másokat is elgondolkodtat amit írok és talán itt-ott segít is, nekem is megkönnyíti a gondolkozást, a tanulást.
Az új évben is úgy tervezem, hogy igyekszem továbbra is tanulni amennyire csak az időm és a pénztárcám engedi, és remélem, 2014-ben is fogok tudni újat, okosat mondani.
Mindenkinek azt kívánom az új esztendőre, hogy teljesüljenek a vágyai, ha pedig mégsem teszik, tudja úgy is alázattal, jó szívvel, mosolyogva elfogadni az életet, ahogy van! BUÉK mindenkinek!

Azok kedvéért pedig, akik mégiscsak olvasni vágynak belinkelem ide is az a kiadványt, amiben az én blogomon kívül még másik négy nagyon szimpatikus, az én szívemnek is kedves blogból kerültek bele részletek, hogy megmutassák, hogy élünk mi autizmusban érintett családok.
(A kiadványt a Cseperedő Alapítvány oldalán kívül az AOSZ-nál és az AURA honlapján is lehet olvasni.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése